EVEREST TRAIL RACE

EVEREST TRAIL RACE
Admirant els pilars del món!!

lunes, 12 de marzo de 2012

I CURSA PUNK TRAIL DE SALLENT


Crònica de la jornada.cat:
http://lajornada.cat/2012/03/11/punk-trail-a-sallent/

Va ser una matinal esplèndida i especial tot corrent durant 2h 19' una cursa diferent a les altres, gratuïta on tenies de tot i més, no va faltar cap detall, no hi havien classificacions. Tots vam ser guanyadors, tan els que ho feien a 1a hora del matí, a les 7h, per donar un parell de voltes al circuit com la resta que sortíem a les 10h amb il.lusió per emprendre autèntics corriols de muntanya, amunt que fa pujada i avall que fa baixada i de la bona!! En tot el recorregut de 23kms van haver-hi 4 avituallaments, els quals no hi faltava ni el més mínim detall, una senyalització més que impecable... Ahh! I el més fonamental l'animació de la gent que t'anaves trobant en el circuit, genial!!
Van ser moltes les cares conegudes que ens vam retrobar a Sallent, tots amb unes ganes tremendes de passar una matinal autènticament Punk. Molta gent que venia a córrer la 1a cursa de la seva vida... Segur que amb l'experiència que la majoria ens vam endur ahir, l'any que vé repetirem i si en vam ser 200... En serem 400!!
Donar les gràcies a en Jordi Molist, la resta de companys, sponsors, patrocinadors i col.laboradors que van fer possible aquesta moguda. Un dia diferent i autèntic Punk Trail, si senyor!! Fins la pròxima!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario