EVEREST TRAIL RACE

EVEREST TRAIL RACE
Admirant els pilars del món!!

domingo, 10 de junio de 2012

Curses d'ultraresistència

Més de 300 persones intentaran el repte de superar el duríssim Ultra Trail de l’Emmona, una prova que amb els seus 106 km i 8.300 metres de desnivell positiu es converteix en una de les més dures del sud d’Europa.
Aquest any s’hi afegeix l’al·licient de ser el I Campionat de Catalunya FEEC-Lafuma de Curses d’Ultraresistència.
L’Ultra Trail de l’Emmona, organitzat per la Unió Excursionista Sant Joan de les Abadesses, començarà el dissabte 16 de juny a les 6 h des de Sant Joan de les Abadesses i s’acabarà 36 hores més tard desprès i havent fet una volta a la comarca del Ripollès. Durant el recorregut els participants passaran per llocs tan emblemàtics com el Bastiments (2.882 m), el pic de l’Infern (2.860 m), Núria, el Puigmal (2.913 m) o el Taga (2.040 m), entre molts altres.
La duresa i l’espectacularitat del gran recorregut fan que any rere any el nivell de participants vagi en augment. En categoria femenina s’espera una gran lluita degut al gran nivell de les participants encapçales per la gran campiona Corinne Favre, Olga Mankó, que va guanyar l’edició passada, Marta Prat o Teresa Nimes. En categoria masculina també s’espera emoció i desitjant tornar a viure el gran duel final de gairebé 20 quilòmetres entre Jordi Martín i Juan José Oliva, segon i tercer respectivament en l’edició del 2011.
Aquesta any com a novetat també hi haurà una classificació per equips, amb la particularitat que tot l’equip ha d’anar junt, un fet molt difícil d’aconseguir en una prova d’aquestes característiques.
Amb un increment de més del 100% de  les inscripcions l’Emmona s’està convertint en una prova de referència. Des de l’organització s’espera una nombrosa afluència de públic per gaudir d’aquest magnífic espectacle en un entorn privilegiat.
La informació més complerta al web de la cursa.

No hay comentarios:

Publicar un comentario